Loslaten, aanvaarden en groeien

Emotionele therapie in Oosterzele zorgt voor heling

Emotionele therapie is een therapievorm die via verschillende andere vormen van therapieën zoals gesprekstherapie zorgt voor het in contact komen met uw innerlijk kind. In de sessies kunt u op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en energetisch niveau contact ervaren met het kind in uzelf.

Op die manier kunt u bepaalde gebeurtenissen van vroeger leren loslaten of angsten overwinnen. Belangrijk tijdens de sessies is veiligheid en vertrouwen en deze eigenschappen worden tijdens de emotionele therapie die wij geven in en rond Oosterzele zeer sterk benadrukt. Zo is het ook mogelijk therapie te volgen in uw eigen vertrouwde omgeving. Wij komen langs op afspraak op het tijdstip dat voor u het beste past.

Door middel van familie opstellingen kunnen wij op die manier verborgen dynamieken in families die diepe heling blokkeren en ongrijpbaar waren naar boven brengen en zorgen voor een helings- en acceptatieproces.

Het kind helen in uzelf is een spannend avontuur dat voor iedere persoon anders is. Zelfs bij personen die ervan overtuigd te zijn geen enkele negatieve ervaringen te hebben ondergaan kan dit avontuur heel wat verrassende zaken onthullen.

Stap met ons in dit avontuur en maak vandaag nog uw afspraak voor u emotionele therapie te Oosterzele.

Voor extra info kan u ook steeds terecht op www.asecretgarden.be

Contacteer ons! 09/277 87 56
Contacteer ons!09/277 87 56